ViMa Finance is in 2012 opgericht door Marit Visser (1976).

Wie is Marit Visser?

Big-5 Accountancy periode
Ik ben na de middelbare school begonnen aan de HEAO studie Accountancy. Tijdens de studie heb ik stage gelopen in Monnickendam bij een relatief klein accountantskantoor. Aan het einde van de Accountancy studie in 1998 ben ik gaan werken bij toen nog een van de Big-5 Accountantskantoren. Daar heb ik ruim vijf en een halfjaar gewerkt. Ik ben er begonnen als assistent accountant en ben doorgegroeid naar assistent manager. In deze periode heb ik een brede kennis en ervaring in de accountancy opgedaan. Tevens heb ik daar mijn opleiding tot registeraccountant gevolgd. Mijn klanten varieerden, maar de voornaamste klanten waren werkzaam in het vastgoed.

Overstap bedrijfsleven
In toenemende mate ontstond het verlangen mij meer met één bedrijf bezig te houden, met de volledige administratie en alles wat daarbij komt kijken. In 2003 heb ik de bewuste overstap gemaakt naar een vastgoedonderneming. Ik ben daar begonnen als controller en doorgegroeid tot financieel adjunct-directeur. Deze vastgoedonderneming was actief als projectontwikkelaar in Nederland. Hier heb ik eerst een belastingstudie gevolgd en later de opleiding tot registercontroller afgerond. De activiteiten werden in de loop der jaren uitgebreider dan alleen vastgoed ontwikkelen. Onder andere een vakantiepark werd ontwikkeld en geëxploiteerd. Daarnaast was een wijnbedrijf in Italië een onderdeel van het concern.

Zelfstandig ondernemerschap
Door mijn brede interesse en ervaring heb ik ervoor gekozen om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en werd de start van ViMa Finance een feit! Sinds 2012 heb ik op interim basis functies vervuld als Business Controller en Financial Controller.

Tevens ondersteun ik ondernemers met de administratie, fiscale zaken en jaarrekeningen.

Marit Visser